1. Einde tweede helft

2. 1-1 Duitsland! van Niclas Füllkrug!

Vorig seizoen speelde hij nog in de 2. Bundesliga, nu scoort hij op het WK in Qatar. Niclas Füllkrug maakt de 1-1 namens Duitsland! Net als zojuist bij Spanje maakt een echte spits die mocht invallen het doelpunt.

Füllkrug (29) debuteerde dit jaar pas in de nationale ploeg van Duitsland, maar staat nu al op 3 goals in 5 interlands.

3. 1-0 Spanje! Goal van Álvaro Morata!

De wissel van Luis Enrique pakt goed uit. Álvaro Morata zet Spanje op voorsprong tegen Duitsland. De 30-jarige spits van Atlético Madrid tikt bij de eerste paal een voorzet van linksback Jordi Alba binnen met een fraaie voetbeweging.

4. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft van Spanje - Duitsland (0-0) is begonnen. De bondscoaches Luis Enrique en Hansi Flick zien nog geen reden tot wisselen.

5. Einde eerste helft

Dani Olmo raakte de lat en Antonio Rüdiger scoorde uit buitenspelpositie, dus het staat halverwege nog 0-0 bij Spanje - Duitsland. Danny Makkelie, die slechts twee minuten extra tijd hoefde bij te tellen, gaf in de eerste helft geel aan Thilo Kehrer en Sergio Busquets.