1. Einde tweede helft

Afgelopen! Liverpool en Chelsea lopen met gebogen hoofd het veld af. Kansen waren er zeker op Anfield, maar goed spel en doelpunten bleven uit op Anfield.

2. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer begonnen en Liverpool zoekt gelijk de aanval!

3. Einde eerste helft

0-0 bij rust! Beide ploegen laten absoluut niet hun beste spel zien, maar leveren wel veel strijd. Het zorgde voor een vermakelijke eerste helft, waarin Chelsea de beste kansen kreeg en Ziyech zich nadrukkelijk veel laat zien. Liverpool mist vooral nog nauwkeurigheid voor het doel, waar zowel Gakpo als Salah vaak ongecontroleerd richting doel schoten.

4. 0-1 GOAL van Kai Havertz!

Geklungel achter in bij Liverpool bij de eerste hoekschop van de wedstrijd. De bal komt op de paal, blijft hangen en in de rebound schiet Havertz binnen.