1. Einde tweede helft

2. 1-3 GOAL van Erling Haaland!

Opnieuw een vloeiende aanval van City en dit keer is Haaland het eindstation. Met zijn 26ste treffer van het seizoen tekent hij voor de 1-3.

3. 1-2 GOAL van Jack Grealish!

Arsenal verdedigt niet al te sterk, maar Manchester City maakt er op knappe wijze gebruik van. Via drie schijven komt de bal voor de voeten van Grealish en die weet er wel raad mee.

4. Tweede helft afgetrapt

We voetballen weer in Londen! Kan City Erling Haaland in de tweede helft wel in stelling brengen? Of weet Arsenal de koppositie met succes te verdedigen?

5. Einde eerste helft

Een gelukje voor Arsenal net voor rust, als een inzet van City via Nathan Aké op de lat komt. Doelman Aaron Ramsdale weet de bal vervolgens tot hoekschop te verwerken. We gaan na een vermakelijke eerste helft rusten met een gelijke stand.