1. Einde tweede helft

Afgelopen! Ajax ligt net als PSV uit Europa. De Amsterdammers kwamen een penalty, een blunder van Gerónimo Rulli en een fraaie kopgoal van Danilho Doekhi niet te boven: 3-1.

2. Rode kaart (tweede gele kaart) voor Edson Álvarez

3. 3-1 GOAL van Danilho Doekhi!

Nog geen minuut na de goal van Ajax is het Danilho Doekhi die keihard raak knikt. De Nederlander, tussen 2016 en 2018 speler van Ajax, doet de Amsterdammers pijn en de marge is weer twee goals.

Doekhi is daarmee de eerste Nederlander die in een Europese wedstrijd scoort tegen Ajax sinds Roy Makaay namens Bayern München in 2004.

4. 2-1 GOAL van Mohammed Kudus!

Ajax slaat gelijk na rust toe. Mohammed Kudus raakt de bal héél licht aan na een voorzet van Steven Bergwijn. De Amsterdammers hebben nog één goal nodig om er in elk geval een verlenging uit te slepen.

5. Tweede helft afgetrapt

Een benutte penalty en een blunder van Gerónimo Rulli maakten voor rust het verschil. Weet Ajax de 2-0 achterstand tegen Union Berlin nog om te buigen?