1. Einde tweede helft

2. GOAL! 1-1 door Bullaude!

Weer flikt Feyenoord het in de slotfase! Paixao met de voorzet op het hoofd van invaller Bullaude en die knikt hem tegendraads binnen. Eindelijk is daar de verdiende gelijkmaker. En weer gebeurt het in de allerlaatste minuten van de wedstrijd...

3. GOAL! 1-0 voor Sjachtar

Een doelpunt hing in de lucht, maar dan toch niet aan de kant van Sjachtar. Toch gaat de thuisploeg nu aan de leiding. Uit een hoekschop komt de bal op de rug van Rakitskyi terecht, die 'm vervolgens met meer geluk dan wijsheid over Wellenreuther ziet vliegen en ook nog in het doel ziet belanden. Enorm tegen de verhoudingen aan, maar als je zelf de kansen niet afmaakt...

4. Tweede helft afgetrapt

5. Einde eerste helft

Rust! De meeste en grootste kansen zijn voor Feyenoord. Sjachtar Donetsk komt vooralsnog amper in het spel voor. Toch staat het na één helft voetballen nog 0-0.