1. Einde tweede helft

En afgelopen! Weer een flinke tik weer voor de ploeg van Silberbauer, die in de tweede helft niet meer in de zege leken te geloven.

FC Utrecht verliest voor het eerst sinds 4 april 2009 in eigen huis een eredivisiewedstrijd dankzij een beslissend doelpunt in minuut 90+4' of later. Destijds maakte Evgeniy Levchenko (90+4') de winnende 0-1 voor FC Groningen in de Galgenwaard.

Instanews image
    © ANP
  2. 1-2 GOAL van Willum Þór Willumsson!

Go Ahead pakt de winst nog! Willumsson schiet van dichtbij kalmpjes binnen!

3. Tweede helft afgetrapt

4. Einde eerste helft

Rust! Na een stroperig eerste half uur is de wedstrijd toch nog los gekomen, dankzij het doelpunt van Douvikas. Utrecht creëerde de meeste kansen, maar bleek achterin kwetsbaar toen Go Ahead besloot aan te zetten.

© Pro Shots / Thomas Bakker
  5. 1-1 GOAL van Oliver Edvardsen!

Toch nog de gelijkmaker! Na slordig uitverdedigen van Klaiber geeft Lidberg een prachtige steekpass op Edvardsen, die de bal keurig langs Barkas en in de korte hoek tikt.