1. Einde tweede helft

2. 3-2 Go Ahead Eagles! Goal van Isac Lidberg!

Daar is dan toch de overwinning voor Go Ahead Eagles! De kopbal van spits Isac Lidberg wordt nog gestopt, maar de Zweedse spits werkt de bal daarna nog over de lijn door snel door te zetten.

3. 2-2 RKC! Goal van Michiel Kramer!

Michiel Kramer maakt zijn tweede van de avond in Deventer. De eerste was een stuk mooier, want nu schiet hij raak na een hoop geluk in aanloop naar zijn schot.

Vijf minuten na de twee wissels van Joseph Oosting maakt RKC dus al gelijk, nadat Go Ahead Eagles in de eerste helft veruit de betere partij was. Kan RKC de wedstrijd na rust helemaal omdraaien?

4. Tweede helft afgetrapt

5. Einde eerste helft

Wat een heerlijke eerste helft op de Adelaarshorts in Deventer! Michiel Kramer opende de score met een prachtige goal van grote afstand, maar daarna draaide Go Ahead Eagles de wedstrijd razendsnel om.

Gezien de kansenverhouding van 13-1 (7-1 op doel) was een ruststand van 4-1 of 5-1 ook niet gek geweest, maar voorlopig is het nog spannend. Wat bedenkt RKC-trainer Joseph Oosting voor plan voor de tweede helft?